Close

9. november 2020

Bemanning

Hei,

Tatt i betraktning Corona-pandemien og smittesituasjonen i samfunnet, vil det være noe annerledes drift på Eidsvåg legekontor fra og med mandag 9.11.20 og (foreløpig) de kommende tre ukene.

Legene Hjertholm, Øyen og Simolin vil være til stede på kontoret mandager og torsdager. Tirsdager, onsdager og fredager bemannes av Ervik, Penava og Salameh (LIS 1) fra legesiden. Dette vil medføre noe lengre ventetid på ordinære legetimer, men vi vil være tilgjengelige på e-konsultasjon – oppfordrer med dette at problemstillinger som ikke krever oppmøte på legekontoret, fortrinnsvis tas via e-konsultasjon. Minner om femdagers-svarfrist på henvendelser via helsenorge, men vi prøver selvsagt å besvare disse forløpende og på daglig basis. Beklager for de av dere som allerede har booket legetime og som berøres av disse endringene!

Vi ber forøvrig om at alle våre pasienter som møter på legekontoret, bruker munnbind.

Takk for forståelsen!

 

Vennlig hilsen,

Ansatte ved Eidsvåg Legekontor