Close

31. august 2020

Influensavaksinasjon

Hei,

Influensavaksinasjon forbeholdes i første omgang personer i risikogrupper. Følgende personer inngår i det vi omtaler som risikogruppene og anbefales influensavaksine på grunn av økt risiko for alvorlig sykdom:

  • Alle over 65 år
  • Beboere i sykehjem og omsorgsboliger
  • Barn og voksne med hjerte- og lungelidelser, diabetes, lever- eller nyresvikt, nevrologisk sykdom, svekket immunforsvar (samt deres pårørende) og svært alvorlig fedme.
  • Gravide i 2. og 3. trimester, samt gravide i 1. trimester som har kronisk sykdom eller er helsepersonell

Vi har flere vaksiner tilgjengelig. Vennligst bruk funksjonen «kontakt legekontoret» via HELSENORGE for å få tildelt 5-minutters time i anledning vaksinasjon. IKKE møt for influensavaksinasjon med mindre du har fått time for dette, på denne måten unngår vi overfylte lokaler og reduserer risiko for smittespredning.

 

Vennlig hilsen,

Ansatte ved Eidsvåg legekontor.