Close

5. november 2019

E-konsultasjon

Til info,

Fastlege Damir Penava stenger funksjonen for e-konsultasjon fra og med fredag 8.november 2019 kl. 00:00. Funksjonen utgår på ubestemt tid. Tjenesten «kontakt legekontoret» gir deg en trygg kommunikasjonskanal med legekontoret. Denne tjenesten forblir værende og kan brukes til administrative spørsmål, som ferieavvikling og adkomst. Spørsmålene via denne tjenesten vil normalt besvares av resepsjonen på legekontoret.​ Du kan ikke få helsehjelp via denne tjenesten. Funksjonen for å få fornyet resept på dine faste legemidler, medisinsk utstyr og annet som forskrives på resept, forblir også værende som før – i tillegg til funksjonene for timebestilling (både online booking og forespørsel om legetime).

De øvrige legene beholder alle sine nåværende funksjoner, inkludert e-konsultasjon, som før

Med vennlig hilsen,

Ansatte ved Eidsvåg Legekontor